Logo

HUISSTIJL & VORMGEVING

Steeg Janssen Media Wijchen drukwerk

Communiceren in woord en beeld

Uw visuele uitstraling

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Deze vormgeving consequent doorvoeren in de opmaak van bijvoorbeeld uw drukwerk of website zorgen voor herkenbaarheid van uw onderneming.

Huisstijl: communiceren in woord en beeld

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in alle communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Vormgeving: ontwerp en opmaak van uw logo en drukwerk

Wij kunnen voor u een huisstijl ontwikkelen en deze door vertalen naar al uw communicatie-uitingen. Hierbij valt te denken aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, uw website en informatieschermen (narrowcasting). Uiteraard kunnen wij ook uw communicatie-uitingen opmaken wanneer u reeds een bestaande huisstijl of logo heeft.

Neem contact met ons op en informeer naar onze creatieve mogelijkheden voor vormgeving. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Deze klanten zijn u voorgegaan...

Accountancy Wijchen

Passend bij u en uw onderneming

Accountancy Wijchen denkt mee over alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor hen onder andere een logo en website ontworpen.
Lees verder

Speciaal voor Jou

Een speciaal iemand in het zonnetje zetten

Dat is wat Gerrie Koppers doet. Aan de hand van een video, een hapje en een drankje maakt ze er iets bijzonders van. Wij hebben een aantal communicatie-uitingen voor haar gemaakt.
Lees verder

Strijkservice Wijchen

Hulp bieden bij wassen of strijken

Zowel voor particulieren als bedrijven. Dat doet Strijkservice Wijchen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij hebben voor hen diverse communicatie-uitingen verzorgd.
Lees verder
Scroll naar boven