Een greep uit ons recente werk...

VDG Zorgboerderij

Dagopvang voor jongeren en jong volwassenen

VDG Zorgboerderij in Wijchen is een zorgboerderij met pony's, paarden en honden. Wij hebben voor hen het design voor de website gemaakt. De website is volledig responsive.
Bekijk de website

Tegelshop Nijmegen

Al meer dan 50 jaar ervaring met tegels

Tegelshop Doddendaal heeft een uitgebreid assortiment tegels voor binnen en buiten. Hun nieuwe website is echt een visitekaartje.
Bekijk de website

De Leurse Maalderij

Vergaderen in een historische omgeving

In de Leurse Maalderij kunt u terecht voor bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. De unieke locatie wordt prachtig uitgelicht op hun nieuwe website.
Bekijk de website

Elle Lingerie

Prachtige lingerie, badmode en nachtmode

Voor Elle Lingerie in Druten hebben wij een website ontworpen in haar nieuwe huisstijl-kleuren. Het uitgebreide assortiment lingerie, bad- en nachtmode komt mooi tot haar recht.
Bekijk de website

PlexiDor

Huisdierdeuren in de muur of deur

Voor PlexiDor hebben wij een Duitse website met webshop gemaakt. Zij leveren huisdierdeuren voor honden en katten. Een mooie, overzichtelijke site voor hun Duitse klanten.
Bekijk de website

Lonen 2.0

Salarisadministratie & Advies

Uw salarisadministratie uitbesteden? Dan bent u bij Lonen 2.0 aan het goede adres. Voor dit salarisadministratie-kantoor hebben wij een compleet nieuwe website ontworpen.
Bekijk de website

Schep Wijchen

Specialist voor meer daglicht in uw woning

Voor Schep B.V. hebben wij 2 websites gemaakt; een nieuw design voor de bestaande website en een nieuwe website speciaal voor de standaardmaten lichtstraten.
Bekijk de website

Hakoenashop

Een webshop voor de theaterschool

Theaterschool Hakoena heeft een webshop geopend met kleding voor kinderen en volwassenen die bedrukt kan worden. Complete webshop inclusief betaalmodule.
Bekijk de website

Autoschade Wijchen

Een begrip als het gaat om autoschade herstel

Wij hebben hun bestaande website vernieuwd en voorzien van een eigentijds webdesign. Via de website kunnen klanten snel op verschillende manieren contact opnemen.
Bekijk de website

Hout Bouw Wijchen

Als het van hout is kunnen wij het maken!

Dat is de slogan van Hout Bouw Wijchen. Zij zijn gespecialiseerd in prefab timmerwerk. Op de vernieuwde, moderne website kunnen potentiële opdrachtgevers alle informatie vinden.
Bekijk de website

Bouwmans Fruit

De lekkerste kersen van de regio...

Bouwmans Fruit heeft heerlijke kersen, maar ook allerlei producten gemaakt van kersen en ander fruit. Ga vooral proeven in het seizoen, ongeveer vanaf juni.
Bekijk de website

Spanjaards

Autoschadeherstel in de regio Nijmegen

Wij hebben hun bestaande website vernieuwd en voorzien van een eigentijds webdesign. Via de website kunnen klanten snel op verschillende manieren contact opnemen.
Bekijk de website

Veiligheidshekwerken

Een speciale website

voor één van de specialisaties van Intech-installatieburo. Naast hun algemene website hebben wij een aparte website gemaakt voor hun veiligheidssystemen.
Bekijk de website

Speciaal voor Jou

Een speciaal iemand in het zonnetje zetten

Dat is wat Gerrie Koppers doet. Aan de hand van een video, een hapje en een drankje maakt ze er iets bijzonders van. Wij hebben een aantal communicatie-uitingen voor haar gemaakt.
Lees verder

Aula Taleninstituut

Aula Taleninstituut in Nijmegen

is gespecialiseerd in Spaanse taalcursussen voor bedrijven, volwassenen en kinderen. De oude site had een opfrisbeurt nodig en daar hebben wij voor gezorgd.
Bekijk de website

Accountancy Wijchen

Passend bij u en uw onderneming

Accountancy Wijchen denkt mee over alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor hen onder andere een logo en website ontworpen.
Lees verder

Chiropractie W-D

Bewegen is goed, vrij bewegen is beter

Voor de chiropractiepraktijken in Wijchen en Druten verzorgen wij al het drukwerk; van briefpapier tot folders. Daarnaast heeft de website een meer eigentijdse uitstraling gekregen.
Lees verder

Arno Reijers Rietdekkers

Passie voor riet

Bij Arno Reijers kunt u terecht voor een nieuw rieten dak of voor de renovatie van uw bestaande dak. Met aandacht voor dit mooie ambacht hebben wij een nieuwe website gemaakt.
Bekijk de website

Moritz

Food & Drinks aan Zee

Even heerlijk uitwaaien aan zee en dan een hapje en een drankje. Dat kan bij Moritz in Petten. Wij hebben een nieuwe website gemaakt voor hun horeca en appartementen.
Bekijk de website

De Tabaksplant

Horeca en recreatie in Afferden

Een vernieuwde website voor alle activiteiten van dit mooie bedrijf. Snackbar, feestcafé, midgetgolf... teveel om op te noemen. Kijk maar eens op de website wat er allemaal mogelijk is!
Bekijk de website

Strijkservice Wijchen

Hulp bieden bij wassen of strijken

Zowel voor particulieren als bedrijven. Dat doet Strijkservice Wijchen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij hebben voor hen diverse communicatie-uitingen verzorgd.
Lees verder

H. de Kleijn Transport

Vindbaar zijn op internet

Dat is wat H. de Kleijn Transport in eerste instantie wilde. Voor hen hebben we daarom eerst een 1-pagina website gemaakt met contactgegevens. Inmiddels is de website al uitgebreid met meer pagina's.
Bekijk de website

Dirk de Kleijn

Uw auto in deskundige handen

Bij Dirk de Kleijn kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Voor Dirk de Kleijn hebben wij een website gemaakt waar al hun service overzichtelijk terug te vinden is.
Bekijk de website

Broderius

Uw partner in vastgoedbeheer

Broderius is specialist in het beheren van vastgoed. Wij hebben het logo ontworpen en vervolgens de nieuwe website met een overzichtelijke presentatie van hun portfolio.
Bekijk de website

IPN Headsets

Fabrikant van professionele headsets

Voor IPN hebben wij een website gemaakt met al hun producten. De website is 3-talig; Engels, Duits en Japans. Daarnaast maken wij wij voor IPN hun productsheets en verpakkingen.
Lees verder

Metaaldraaierij Willems

Gespecialiseerd in metaalbewerking

Willems B.V. heeft een geavanceerd machinepark om diverse metaalproducten te produceren. Hun expertise komt mooi tot uiting op hun vernieuwde website.
Bekijk de website

Skisport Bergharen

Skiën betaalbaar voor iedereen!

Dat is de slogan van Skisport Bergharen. Wij hebben hun website vernieuwd en een moderne uitstraling meegegeven. Ga vooral eens kijken in hun winkel!
Bekijk de website

Theaterschool Hakoena

Theater verblijdt, bevrijdt en verbindt...

De stichting Vrienden van Hakoena is opgericht om theaterschool Hakoena te ondersteunen. De theaterschool draait zonder subsidie en door middel van deze site kunnen sponsoren geworven worden.
Bekijk de website

Moors of Beauty

A moment of
hapiness

Marieke Schouten-Moors heeft een schoonheidssalon. Voor haar hebben wij een nieuwe website gemaakt met haar behandelingen en de mogelijkheid om online een afspraak te maken.
Bekijk de website

Smartiq

ICT goed geregeld met de beste ondersteuning

Smartiq installeert en biedt ondersteuning bij diverse ICT-vraagstukken. Voor Smartiq hebben wij een website ontworpen met een helder overzicht van hun diensten.
Bekijk de website

DP Autoverhuur

Autoverhuur & Truck- en carcleaning

DP autoverhuur heeft de beste oplossing voor uw transportprobleem. Zij verhuren personenauto's, bestelwagens en aanhangwagens. Op hun vernieuwde website staat alle informatie.
Bekijk de website

Homemade by Dorien

Een passie voor met liefde gemaakte woondecoratie

Dorien werkt met liefde aan unieke woondecoratie. Daarnaast geeft zij creatieve workshop. Voor Dorien hebben wij een website ontworpen inclusief woonwinkel.
Bekijk de website

Wie zijn onze klanten?

MKB, dienstverlening, horeca, zorginstellingen; onze klantenkring is zeer divers en van groot tot klein. De meeste klanten komen uit de regio; o.a. gemeente Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Druten, West Maas en Waal, maar afstand hoeft zeker geen belemmering te zijn.
Neem contact op!

Wordt dit uw plek?

Wij kunnen zorgen voor uw nieuwe
communicatie-uiting!

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij horen graag van u.
Contact

Krebbers Logopedie

Logopedie en dyslexie behandelingen

Deze praktijk hanteert een speciale methodiek voor de behandeling van dyslexie bij kinderen. Hiervoor hebben wij 2 boekjes met regels gemaakt voor de onderbouw en de bovenbouw op de basisschool.

J.M.H. Schneberger

Uw voertuig is in goede handen

Garage Schneberger is u graag van dienst bij het onderhoud aan uw auto. Daarnaast verkopen zij kwalitatief hoogwaardige occassions. Deze zijn allemaal terug te vinden op hun website.
Bekijk de website

Intech Installatieburo

Partner voor innovatieve automatisering

Intech Installatieburo heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van innovatieve automatisering en robotisering. Op de website van Intech zijn alle producten en diensten terug te vinden.
Bekijk de website