EEN GREEP UIT ONS RECENTE WERK...

Steeg Janssen Media Wijchen huisstijl

Tegelklassiekers

Specialist in tegels

Voor Tegelklassiekers hebben wij de webshop compleet vernieuwd zodat de producten goed tot hun recht komen. Ook heeft de website een frisse, eigentijdse uitstraling gekregen.
Bekijk de website

Staal Sport

Sportwinkel van Nijmegen

Een uitgebreid assortiment en een deskundig advies vindt u bij Staal Sport. Wij maakten voor Staal Sport een onepage website die in de toekomst nog uitgebreid kan worden!
Bekijk de website

De Wijchense Berg

Een nieuwe eigenaar

De Wijchense Berg heeft een nieuwe eigenaar en nu ook een frisse, nieuwe website! U kunt hier terecht voor ski- en snowboardlessen, maar ook voor een (bedrijfs)feest of borrel.
Bekijk de website

De Dijkslaper

Een nieuwe B&B

Aan de voet van de oude dijk in Afferden is een prachtige nieuwe B&B geopend met 3 kamers. Daar hoort uiteraard ook een sfeervolle website met reserveringssysteem bij!
Bekijk de website

DogWatch

Onzichtbare omheining

Voor DogWatch hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd. Ook is er een Duitse versie van de website gemaakt. De onzichtbare omheiningen van DogWatch zorgen ervoor dat uw hond in uw tuin blijft!
Bekijk de website

Elle Lingerie

Prachtige lingerie, badmode en nachtmode

Voor Elle Lingerie in Druten hebben wij een website ontworpen in haar nieuwe huisstijl-kleuren. Het uitgebreide assortiment lingerie, bad- en nachtmode komt mooi tot haar recht.
Bekijk de website

Dogtra

Trainingsproducten voor honden

Voor Dogtra hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd. De trainingsproducten van Dogtra zijn overzichtelijk samengebracht op hun nieuwe website.
Bekijk de website

Dogdomijn

Producten voor huisdieren

Dogdomijn verkoopt de producten van DogWatch, Dogtra en PlexiDor. Wij hebben voor Dogdomijn een website gemaakt waar hun verschillende merken te zien zijn.
Bekijk de website

Praktijk Reiju Tai

Een andere (holistische) kijk op gezondheid

Marie-José Arts wilde voor haar praktijk graag een nieuwe frisse website met een moderne uitstraling. Ze is zeer tevreden over het resultaat.
Bekijk de website

Parinno Techniek

Specialist HiCAD tekenen

Parinno Techniek is specialist in het tekenen van machinebouw en industrieel plaatwerk. De nieuwe, moderne website staat online zodat opdrachtgevers hen snel kunnen vinden.
Bekijk de website

De Leurse Maalderij

Vergaderen in een historische omgeving

In de Leurse Maalderij kunt u terecht voor bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. De unieke locatie wordt prachtig uitgelicht op hun nieuwe website.
Bekijk de website

Fysio Maas en Waal

Fysiotherapie & Manuele therapie

Fysiotherapiepraktijk Maas en Waal wilde graag een eigentijdse nieuwe website met een meer logische indeling. Ook de grafische vormgeving heeft een metamorfose ondergaan.
Bekijk de website

Lonen 2.0

Salarisadministratie & Advies

Uw salarisadministratie uitbesteden? Dan bent u bij Lonen 2.0 aan het goede adres. Voor dit salarisadministratie-kantoor hebben wij een compleet nieuwe website ontworpen.
Bekijk de website

Tegelshop Nijmegen

Al meer dan 50 jaar ervaring met tegels

Tegelshop Doddendaal heeft een uitgebreid assortiment tegels voor binnen en buiten. Hun nieuwe website is echt een visitekaartje.
Bekijk de website

Imkerij Immenhof

Alles over bijen...

Een nieuwe website voor Imkerij Immenhof. Zij wilden graag een website in lijn met hun reeds bestaande huisstijl. Een mooi overzicht van al hun activiteiten en ook een webshop. Een bezoekje waard!
Bekijk de website

Schep Wijchen

Specialist voor meer daglicht in uw woning

Voor Schep B.V. hebben wij 2 websites gemaakt; een nieuw design voor de bestaande website en een nieuwe website speciaal voor de standaardmaten lichtstraten.
Bekijk de website

Drive-in Autolakken

Autolakken op de juiste kleur!

Voor Drive-in Autolakken hebben wij een webshop gemaakt. Zij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van auto- en industrielakken.
Bekijk de website

Hout Bouw Wijchen

Als het van hout is kunnen wij het maken!

Dat is de slogan van Hout Bouw Wijchen. Zij zijn gespecialiseerd in prefab timmerwerk. Op de vernieuwde, moderne website kunnen potentiële opdrachtgevers alle informatie vinden.
Bekijk de website

Accountancy Wijchen

Passend bij u en uw onderneming

Accountancy Wijchen denkt mee over alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor hen onder andere een logo en website ontworpen.
Lees verder

J.M.H. Schneberger

Uw voertuig is in goede handen

Garage Schneberger is u graag van dienst bij het onderhoud aan uw auto. Daarnaast verkopen zij kwalitatief hoogwaardige occassions.
Bekijk de website

VDG Zorgboerderij

Dagopvang voor jongeren en jong volwassenen

VDG Zorgboerderij in Wijchen is een zorgboerderij met pony's, paarden en honden. Wij hebben voor hen het design voor de website gemaakt. De website is volledig responsive.
Bekijk de website

PlexiDor

Honden- en kattenluiken

Voor PlexiDor hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd. Ook is er een Duitse versie van de website gemaakt. De honden- en kattenluiken van PlexiDor kunnen in muur of deur bevestigd worden.
Bekijk de website

NEI Rosmalen

Weer in balans met NEI-therapie

Eefje Janssen is recent gestart met haar praktijk. Zij wilde graag een website voor een goede online-vindbaarheid. In eerste instantie een one-pager die later naar wens uitgebreid kan worden.
Bekijk de website

Moors of Beauty

A moment of
hapiness

Marieke Schouten-Moors heeft een schoonheidssalon. Voor haar hebben wij een nieuwe website gemaakt met haar behandelingen en de mogelijkheid om online een afspraak te maken.
Bekijk de website

Aula Taleninstituut

Aula Taleninstituut in Nijmegen

is gespecialiseerd in Spaanse taalcursussen voor bedrijven, volwassenen en kinderen. De oude site had een opfrisbeurt nodig en daar hebben wij voor gezorgd.
Bekijk de website

Veiligheidshekwerken

Een speciale website

voor één van de specialisaties van Intech-installatieburo. Naast hun algemene website hebben wij een aparte website gemaakt voor hun veiligheidssystemen.
Bekijk de website

Chiropractie W-D

Bewegen is goed, vrij bewegen is beter

Voor de chiropractiepraktijken in Wijchen en Druten verzorgen wij al het drukwerk; van briefpapier tot folders. Daarnaast heeft de website een meer eigentijdse uitstraling gekregen.
Lees verder

Bouwmans Fruit

De lekkerste kersen van de regio...

Bouwmans Fruit heeft heerlijke kersen, maar ook allerlei producten gemaakt van kersen en ander fruit. Ga vooral proeven in het seizoen, ongeveer vanaf juni.
Bekijk de website

De Kleijn Logistics

Internationaal transport

H. de Kleijn Transport wordt De Kleijn Logistics. De naamswijziging heeft ook geleid tot een nieuwe website. Het internationale aspect wordt ondersteund door een 2-talige website.
Bekijk de website

Strijkservice Wijchen

Hulp bieden bij wassen of strijken

Zowel voor particulieren als bedrijven. Dat doet Strijkservice Wijchen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij hebben voor hen diverse communicatie-uitingen verzorgd.
Lees verder

Skisport Bergharen

Skiën betaalbaar voor iedereen!

Dat is de slogan van Skisport Bergharen. Wij hebben hun website vernieuwd en een moderne uitstraling meegegeven. Ga vooral eens kijken in hun winkel!
Bekijk de website

Hakoenashop

Een webshop voor de theaterschool

Theaterschool Hakoena heeft een webshop geopend met kleding voor kinderen en volwassenen die bedrukt kan worden. Complete webshop inclusief betaalmodule.
Bekijk de website

Autoschade Wijchen

Een begrip als het gaat om autoschade herstel

Wij hebben hun bestaande website vernieuwd en voorzien van een eigentijds webdesign. Via de website kunnen klanten snel op verschillende manieren contact opnemen.
Bekijk de website

Arno Reijers Rietdekkers

Passie voor riet

Bij Arno Reijers kunt u terecht voor een nieuw rieten dak of voor de renovatie van uw bestaande dak. Met aandacht voor dit mooie ambacht hebben wij een nieuwe website gemaakt.
Bekijk de website

Dirk de Kleijn

Uw auto in deskundige handen

Bij Dirk de Kleijn kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Voor Dirk de Kleijn hebben wij een website gemaakt waar al hun service overzichtelijk terug te vinden is.
Bekijk de website

Smartiq

ICT goed geregeld met de beste ondersteuning

Smartiq installeert en biedt ondersteuning bij diverse ICT-vraagstukken. Voor Smartiq hebben wij een website ontworpen met een helder overzicht van hun diensten.
Bekijk de website

Broderius

Uw partner in vastgoedbeheer

Broderius is specialist in het beheren van vastgoed. Wij hebben het logo ontworpen en vervolgens de nieuwe website met een overzichtelijke presentatie van hun portfolio.
Bekijk de website

IPN Headsets

Fabrikant van professionele headsets

Voor IPN hebben wij een website gemaakt met al hun producten. De website is 3-talig; Engels, Duits en Japans. Daarnaast maken wij wij voor IPN hun productsheets en verpakkingen.
Lees verder

Moritz

Food & Drinks aan Zee

Even heerlijk uitwaaien aan zee en dan een hapje en een drankje. Dat kan bij Moritz in Petten. Wij hebben een nieuwe website gemaakt voor hun horeca en appartementen.
Bekijk de website

Metaaldraaierij Willems

Gespecialiseerd in metaalbewerking

Willems B.V. heeft een geavanceerd machinepark om diverse metaalproducten te produceren. Hun expertise komt mooi tot uiting op hun vernieuwde website.
Bekijk de website

Speciaal voor Jou

Een speciaal iemand in het zonnetje zetten

Dat is wat Gerrie Koppers doet. Aan de hand van een video, een hapje en een drankje maakt ze er iets bijzonders van. Wij hebben een aantal communicatie-uitingen voor haar gemaakt.
Lees verder

Theaterschool Hakoena

Theater verblijdt, bevrijdt en verbindt...

De St. Vrienden van Hakoena is opgericht om theaterschool Hakoena te ondersteunen. Ze draaien zonder subsidie en met deze site kunnen sponsoren geworven worden.
Bekijk de website

De Tabaksplant

Horeca en recreatie in Afferden

Een vernieuwde website voor alle activiteiten van dit mooie bedrijf. Snackbar, feestcafé, midgetgolf... teveel om op te noemen. Kijk maar eens op de website wat er allemaal mogelijk is!
Bekijk de website

DP Autoverhuur

Autoverhuur & Truck- en carcleaning

DP autoverhuur heeft de beste oplossing voor uw transportprobleem. Zij verhuren personenauto's en bestelwagens. Op hun website staat alle informatie.
Bekijk de website

Wordt dit uw plek?

Wij kunnen zorgen voor uw nieuwe
communicatie-uiting!

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij horen graag van u.
Contact

Wie zijn onze klanten?

MKB, dienstverlening, horeca, zorginstellingen; onze klantenkring is zeer divers en van groot tot klein. De meeste klanten komen uit de regio; o.a. gemeente Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Druten, West Maas en Waal, maar afstand hoeft zeker geen belemmering te zijn.
Neem contact op!

Krebbers Logopedie

Logopedie en dyslexie behandelingen

Deze praktijk hanteert een speciale methodiek voor de behandeling van dyslexie bij kinderen. Hiervoor hebben wij 2 boekjes met regels gemaakt voor de onderbouw en de bovenbouw op de basisschool.

Intech Installatieburo

Partner voor innovatieve automatisering

Intech Installatieburo heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van innovatieve automatisering en robotisering. Op de website van Intech zijn alle producten en diensten terug te vinden.
Bekijk de website