Website, drukwerk, logo laten maken in Wijchen door Steeg-Janssen Media. Ook voor narrowcasting
Steeg-Janssen Media in Wijchen voor het bouwen van jouw website, ontwerpen logo en drukwerk, narrowcasting

NARROW
CASTING

Communiceren via een beeldscherm

Gebruiks- en prijsvriendelijk contentsysteem

Informatieschermen waarmee u uw eigen informatiesysteem kunt opzetten. Zelf digitaal communiceren met uw klanten, bezoekers of werknemers via een beeldscherm. Wij bieden hiervoor een complete, zeer vriendelijk geprijsde oplossing. 

Met uw eigen digitale informatiesysteem kunt u bijvoorbeeld bezoekers vermaken tijdens het wachten, de interne communicatie op kantoor verbeteren, aandacht trekken van klanten en bezoekers en ze een warm welkom geven, uw merkbeleving versterken.

Narrowcasting - digital signage

Een digitaal informatiesysteem wordt ook wel narrowcasting of digital signage genoemd. Het beheer van uw informatiescherm vindt plaats vanuit een CMS (Content Management Systeem). Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk en werkt via internet (web-based). Dit betekent dat u altijd en overal uw scherm(en) kunt aanpassen. Alle wijzigingen die u doorvoert worden direct op uw scherm vertoond. 

Uw informatieschermen worden desgewenst opgemaakt in uw eigen huisstijl, maar u kunt ook kiezen uit standaard templates. U kunt foto- en videomateriaal tonen waarbij u kunt kiezen uit de beeldbanken in het systeem. U kunt het lokale, actuele weer laten zien, u kunt verschillende informatie op verschillende tijdstippen laten zien. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij leveren een totaalpakket

Naast het CMS leveren wij de beeldschermen en de mediaspelers die wij vakkundig voor u installeren. U wordt door ons dus volledig ontzorgd. Wilt u zelf de informatieschermen ontwerpen dan verzorgen wij voor u een cursus. Het ontwerpen en beheren van de schermen kunnen wij u uiteraard ook uit handen nemen.

Wij werken voor bedrijven in de zorgsector (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, chiropractoren, zorginstellingen), horeca (snackbars, restaurants, sportkantines), detailhandel, kantoren etc.

Wij bieden een oplossing op maat met een uitstekende service. Daarbij is ons systeem ook nog eens een zeer gebruiksvriendelijk en vriendelijk geprijsd. Vooraf ontvangt u van ons een heldere offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Communiceren via een scherm

Recente installaties

Roelofs Slagerij Cuijk

't Mozaïek Wijchen

Fysiotherapie Wijchen

Scroll naar boven