Website, drukwerk, logo laten maken in Wijchen door Steeg-Janssen Media. Ook voor narrowcasting
Steeg-Janssen Media in Wijchen voor het bouwen van jouw website, ontwerpen logo en drukwerk, narrowcasting

Een greep uit ons recente werk...

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Website laten maken door professionele webbouwer in Wijchen? Veel klanten in de regio Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen gingen jou voor!

Fit-in de overgang

Vervroegde overgang

Lotte van de Wert kwam op jonge leeftijd in de overgang (POI). Na een lange zoektocht wil ze nu haar ervaringen en kennis delen met andere vrouwen in de overgang.
Bekijk de website

De Bruin Betonwerken

Sterk in beton

Een eigentijdse website met alle informatie over hun dienstverlening. Snel en gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen. Speciale aandacht voor de SEO voor een goede vindbaarheid.
Bekijk de website

Berben Fruit

Een echt familiebedrijf

Een 1-pagina website met alle relevante informatie over het bedrijf en de appels en peren die geteeld worden. In de fruitautomaat bij hun bedrijf zijn de heerlijke appels en peren te koop!
Bekijk de website

Krebbers Logopedie

Logopedie en Dyslexie

Een nieuwe frisse en eigentijdse website met veel informatie over alle mogelijke hulp die de praktijk te bieden heeft. Uiteraard responsive maar ook volledig SEO geoptimaliseerd!
Bekijk de website

Tegelklassiekers

Specialist in tegels

Voor Tegelklassiekers hebben wij de webshop compleet vernieuwd zodat de producten goed tot hun recht komen. Ook heeft de website een frisse, eigentijdse uitstraling gekregen.
Bekijk de website

AP Tuning

Chiptunen van auto's

Voor AP Tuning hebben wij een nieuw webdesign gemaakt passend bij de branche. Wilt u meer weten over de voordelen van chiptunen neem dan vooral een kijkje!
Bekijk de website

Chiropractie de Koning

Chiropractor in Venlo

Chiropractie de Koning wilde een nieuwe website met een frisse, moderne uitstraling. Naast hun vestiging in Venlo hebben ze recent een 2e vestiging geopend in Panningen.
Bekijk de website

De Wijchense Berg

Een nieuwe eigenaar

De Wijchense Berg heeft een nieuwe eigenaar en nu ook een frisse, nieuwe website! U kunt hier terecht voor ski- en snowboardlessen, maar ook voor een (bedrijfs)feest of borrel.
Bekijk de website

De Dijkslaper

Een nieuwe B&B

Aan de voet van de oude dijk in Afferden is een prachtige nieuwe B&B geopend met 3 kamers. Daar hoort uiteraard ook een sfeervolle website met reserveringssysteem bij!
Bekijk de website

Staal Sport

Sportwinkel Nijmegen

Een uitgebreid assortiment en een deskundig advies vindt u bij Staal Sport. Wij maakten voor Staal Sport een onepage website die in de toekomst nog uitgebreid kan worden!
Bekijk de website

DogWatch

Onzichtbare omheining

Voor DogWatch hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd, een Duitse versie. Onzichtbare omheiningen zorgen ervoor dat uw hond in uw tuin blijft!
Bekijk de website

Dogtra

Hondentraining

Voor Dogtra hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd. De trainingsproducten van Dogtra zijn overzichtelijk samengebracht op hun nieuwe website.
Bekijk de website

Elle Lingerie

Prachtige lingerie

Voor Elle Lingerie in Druten hebben wij een website ontworpen in haar nieuwe huisstijl-kleuren. Het uitgebreide assortiment lingerie, bad- en nachtmode komt mooi tot haar recht.
Bekijk de website

Praktijk Reiju Tai

Een andere (holistische) kijk op gezondheid

Marie-José Arts wilde voor haar praktijk graag een nieuwe frisse website met een moderne uitstraling. Ze is zeer tevreden over het resultaat.
Bekijk de website

Parinno Techniek

Specialist HiCAD

Parinno Techniek is specialist in het tekenen van machinebouw en industrieel plaatwerk. De nieuwe, moderne website staat online zodat opdrachtgevers hen snel kunnen vinden.
Bekijk de website

De Leurse Maalderij

Vergaderen in een historische omgeving

In de Leurse Maalderij kunt u terecht voor bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. De unieke locatie wordt prachtig uitgelicht op hun nieuwe website.
Bekijk de website

Fysio Maas en Waal

Fysiotherapie

Fysiotherapiepraktijk Maas en Waal wilde graag een eigentijdse nieuwe website met een meer logische indeling. Ook de grafische vormgeving heeft een metamorfose ondergaan.
Bekijk de website

Lonen 2.0

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden? Dan bent u bij Lonen 2.0 aan het goede adres. Voor dit salarisadministratie-kantoor hebben wij een compleet nieuwe website ontworpen.
Bekijk de website

Tegelshop Nijmegen

Al meer dan 50 jaar ervaring met tegels

Tegelshop Doddendaal heeft een uitgebreid assortiment tegels voor binnen en buiten. Hun nieuwe website is echt een visitekaartje.
Bekijk de website

Dogdomijn

Alles voor uw huisdier

Dogdomijn verkoopt de producten van DogWatch, Dogtra en PlexiDor. Wij hebben voor Dogdomijn een website gemaakt waar hun verschillende merken te zien zijn.
Bekijk de website

Schep Wijchen

Specialist lichtstraten

Voor Schep B.V. hebben wij 2 websites gemaakt; een nieuw design voor de bestaande website en een nieuwe website speciaal voor de standaardmaten lichtstraten.
Bekijk de website

Drive-in Autolakken

Autolakken op de juiste kleur!

Voor Drive-in Autolakken hebben wij een webshop gemaakt. Zij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van auto- en industrielakken.
Bekijk de website

Hout Bouw Wijchen

Alles van hout!

Dat is de slogan van Hout Bouw Wijchen, gespecialiseerd in prefab timmerwerk. Op de vernieuwde website kunnen potentiële opdrachtgevers alle informatie vinden.
Bekijk de website

Accountancy Wijchen

Passend bij u en uw onderneming

Accountancy Wijchen denkt mee over alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor hen onder andere een logo en website ontworpen.
Lees verder

Imkerij Immenhof

Alles over bijen...

Een nieuwe website voor Imkerij Immenhof. Zij wilden graag een website in lijn met hun reeds bestaande huisstijl. Een mooi overzicht van hun activiteiten en ook een webshop!
Bekijk de website

VDG Zorgboerderij

Dagopvang jongeren

VDG Zorgboerderij in Wijchen is een zorgboerderij met pony's, paarden en honden. Wij hebben voor hen het design voor de website gemaakt. De website is volledig responsive.
Bekijk de website

PlexiDor

Honden- en kattenluiken

Voor PlexiDor hebben wij de website inclusief webshop vernieuwd. Ook is er een Duitse versie van de website gemaakt.
Bekijk de website

Moors of Beauty

A moment of
hapiness

Voor deze schoonheidssalon hebben wij een nieuwe website gemaakt inclusief de mogelijkheid om online een afspraak te maken.
Bekijk de website

NEI Rosmalen

Weer in balans met NEI-therapie

Eefje Janssen is recent gestart met haar praktijk. Zij wilde graag een website voor een goede online-vindbaarheid, in eerste instantie een one-pager.
Bekijk de website

Aula Taleninstituut

Taleninstituut in Nijmegen

is gespecialiseerd in Spaanse taalcursussen voor bedrijven, volwassenen en kinderen. De oude site had een opfrisbeurt nodig en daar hebben wij voor gezorgd.
Bekijk de website

Veiligheidshekwerken

Een speciale website

voor één van de specialisaties van Intech-installatieburo. Naast hun algemene website hebben wij een aparte website gemaakt voor hun veiligheidssystemen.
Bekijk de website

Chiropractie W-D

Bewegen is goed, vrij bewegen is beter

Voor de chiropractiepraktijken verzorgen wij al het drukwerk. Daarnaast heeft de website een meer eigentijdse uitstraling gekregen.
Lees verder

Bouwmans Fruit

De lekkerste kersen van de regio...

Bouwmans Fruit heeft heerlijke kersen, maar ook allerlei producten gemaakt van kersen en ander fruit. Ga vooral proeven in het seizoen, ongeveer vanaf juni.
Bekijk de website

Dirk de Kleijn

Uw auto in deskundige handen

Bij Dirk de Kleijn kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Wij hebben een website gemaakt met al hun service-mogelijkheden.
Bekijk de website

Strijkservice Wijchen

Hulp bieden bij wassen of strijken

Zowel voor particulieren als bedrijven. Dat doet Strijkservice Wijchen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij hebben diverse communicatie-uitingen verzorgd.
Lees verder

Skisport Bergharen

Skiën betaalbaar voor iedereen!

Dat is de slogan van Skisport Bergharen. Wij hebben hun website vernieuwd en een moderne uitstraling meegegeven. Ga vooral eens kijken in hun winkel!
Bekijk de website

Metaaldraaierij Willems

Metaalbewerking

Willems B.V. heeft een geavanceerd machinepark om diverse metaalproducten te produceren. Hun expertise komt mooi tot uiting op hun vernieuwde website.
Bekijk de website

Autoschade Wijchen

Een begrip als het gaat om autoschade herstel

Wij hebben hun bestaande website vernieuwd en voorzien van een eigentijds webdesign. Via de website kunnen klanten snel contact opnemen.
Bekijk de website

Arno Reijers Rietdekkers

Passie voor riet

Bij Arno Reijers kunt u terecht voor een nieuw rieten dak of voor de renovatie van uw bestaande dak. Met aandacht voor dit mooie ambacht hebben wij een nieuwe website gemaakt.
Bekijk de website

Moritz

Food & Drinks aan Zee

Even heerlijk uitwaaien aan zee en dan een hapje en een drankje. Dat kan bij Moritz in Petten. Wij hebben een nieuwe website gemaakt voor hun horeca en appartementen.
Bekijk de website

Hakoenashop

Webshop

Theaterschool Hakoena heeft een webshop geopend met kleding voor kinderen en volwassenen die bedrukt kan worden. Complete webshop inclusief betaalmodule.
Bekijk de website

Broderius

Vastgoedbeheer

Broderius is specialist in het beheren van vastgoed. Wij hebben het logo ontworpen en vervolgens de nieuwe website met een overzichtelijke presentatie van hun portfolio.
Bekijk de website

IPN Headsets

Professionele headsets

Voor IPN hebben wij een website gemaakt met al hun producten. De website is 3-talig; Engels, Duits en Japans. Daarnaast maken wij wij voor IPN hun productsheets en verpakkingen.
Lees verder

Theaterschool Hakoena

Theater verbindt...

De St. Vrienden van Hakoena is opgericht om theaterschool Hakoena te ondersteunen. Ze draaien zonder subsidie en met deze site kunnen sponsoren geworven worden.
Bekijk de website

DP Autoverhuur

Autoverhuur & Truck- en carcleaning

DP autoverhuur heeft de beste oplossing voor uw transportprobleem. Zij verhuren personenauto's en bestelwagens. Op hun website staat alle informatie.
Bekijk de website

Smartiq

ICT ondersteuning

Smartiq installeert en biedt ondersteuning bij diverse ICT-vraagstukken. Voor Smartiq hebben wij een website ontworpen met een helder overzicht van hun diensten.
Bekijk de website

Wordt dit jouw plek?

Wij kunnen zorgen voor jouw nieuwe
communicatie-uiting!

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken!
Neem contact op!

Wie zijn onze klanten?

MKB, dienstverlening, horeca, zorg; onze klantenkring is zeer divers en van groot tot klein. De meeste klanten komen uit de regio; o.a. gemeente Wijchen, Beuningen, Nijmegen, Druten, West Maas en Waal, maar afstand is zeker geen belemmering!
Neem contact op!
Scroll naar boven