Geachte relatie,

In 2005 is Page-Online begonnen met internet dienstverlening voor het MKB. Inmiddels hebben we al veel ondernemers blij kunnen maken met onze dienstverlening. Tijden veranderen en we zijn inmiddels in een tijdperk beland waarin goede vormgeving, beleving, toegankelijkheid, vindbaarheid en een degelijk onderhoudbaar technisch fundament, ook voor MKB ondernemers steeds belangrijker wordt. Dit is één van de redenen om de samenwerking met Steeg Janssen Media op te zoeken. Door deze samenwerking kunnen we ondernemers op alle vlakken, zowel on- als offline, ondersteunen.
 

Al eerder is besloten om de software waar de websites op draaien, compleet te vernieuwen. De software heeft de naam 'Lentesco' gekregen, dit is Latijns voor flexibel. Dit fundament is het resultaat van alle technische kennis en ervaring die is opgedaan door de jaren heen. De basis waar dit systeem zich op focust is dat de eindgebruiker erg veel zelf kan instellen, veranderen en doorvoeren.
 

 
Steeg-Janssen Media is sinds 2008 actief. In de beginjaren voerde print en drukwerk de boventoon. Waar onze klanten de wens van een website hadden, werkten wij samen met Page-Online. Vanaf medio 2010 is onze specialisatie meer en meer op de nieuwe media komen te liggen, waaronder het bouwen en ontwerpen van websites. Page-Online en Steeg-Janssen Media hebben elkaar in de afgelopen jaren weten te vinden als betrouwbare partners op dit gebied.
 
Steeg-Janssen Media gaat in 2016  de support overnemen van Page-online voor wat betreft de bestaande websites en Lentesco gebruiken voor de bouw van nieuwe websites. Technisch verandert er niets aan uw site en blijft alles zoals het nu is. Wij benaderen u begin dit jaar om het één en ander verder uit te leggen. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Arnold Steeg en Rogier van Onna
 
Tel: 085 - 0160041