Vormgeving | huisstijl

Communiceren in woord en beeld

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor herkenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Wij kunnen voor u een huisstijl ontwikkelen en deze doorvertalen naar al uw communicatie-uitingen. Hierbij valt te denken aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders en uw website. Uiteraard kunnen wij ook uw communicatie-uitingen opmaken wanneer u reeds een bestaande huisstijl/logo heeft.

Huisstijl-vormgeving-logo-ontwerp

Deze klanten zijn u voorgegaan...

Speciaal voor Jou

Een speciaal iemand in het zonnetje zetten

Dat is wat Gerrie Koppers doet. Aan de hand van een video, een hapje en een drankje maakt ze er iets bijzonders van. Wij hebben een aantal communicatie-uitingen voor haar gemaakt.
Lees verder

Accountancy Wijchen

Passend bij u en uw onderneming

Accountancy Wijchen denkt mee over alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor hen onder andere een logo en website ontworpen.
Lees verder

Strijkservice Wijchen

Hulp bieden bij wassen of strijken

Zowel voor particulieren als bedrijven. Dat doet Strijkservice Wijchen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij hebben voor hen diverse communicatie-uitingen verzorgd.
Lees verder