Website laten bouwen in Wijchen? Webbureau Steeg-Janssen Media is jou graag van dienst!

Wat kost een website
laten maken?

Met onze expertise helpen wij jou verder!

Een hele begrijpelijke vraag, maar ook een vraag die van veel factoren afhangt. In hoofdlijnen bestaan de kosten voor een website bij ons uit: 

De omvang van de website (het aantal webpagina’s) en de technische eisen bepalen mede de prijs. Het is bijvoorbeeld van belang of er een webshop in de site opgenomen moet worden of andere speciale (technische) features. 

Kortom, de prijs wordt uiteindelijk bepaald door een groot aantal factoren. Gaat het om een (eenvoudige) 1-pagina website of een gecompliceerde website. Vul onderstaand een paar vragen in en wij sturen jou geheel vrijblijvend een (indicatieve) offerte!

Vraag een offerte aan!

Wij kunnen helpen om jouw bedrijf beter online zichtbaar te maken!

Webdesign (responsive voor desktop, tablet en mobiel), webhosting, SEO (zoekmachine-optimalisatie), content schrijven, beeldmateriaal, fotografie, Google Ads en social media. Heb je al een website, dan wordt deze door ons verhuisd. Wij nemen jou alles uit handen!

Wij werken met een CMS (contentsysteem) wat het mogelijk maakt om zelf bewerkingen aan de website uit te voeren. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, vindbaar, veilig en zorgen voor conversie. 

Onze klanten zijn MKB-bedrijven in het hele land en dan met name in de ruime regio van Wijchen, Nijmegen en Beuningen. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise!

Verbeter jouw vindbaarheid in zoekmachines

Maximaliseer jouw merkuitstraling in woord en beeld

Scoor beter dan jouw concurrentie

Zorg voor stijging van verkopen en leads

Scroll naar boven