Website, drukwerk, logo laten maken in Wijchen door Steeg-Janssen Media. Ook voor narrowcasting
Steeg-Janssen Media in Wijchen voor het bouwen van jouw website, ontwerpen logo en drukwerk, narrowcasting

Snel en simpel een website laten bouwen?

Kies je website; van basis tot maatwerk

Basis

Vanaf € 599,-

Een succesvolle website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ook een basis website heeft al heel veel mogelijkheden.

We gebruiken vaste elementen maar voor iedere klant op een andere manier. Hierdoor krijg je toch een onderscheidende website. 

Premium

Vanaf € 999,-

Stel je meer eisen aan jouw website? Dan denken wij graag mee hoe jij het beste uit jouw website kunt halen.

Met een Premium-website bieden we wat meer mogelijkheden om te spelen met vormgeving en design.

Maatwerk

Vanaf € 1.500,-

Een maatwerk website biedt uiteraard een scala aan mogelijkheden en wordt helemaal afgestemd op jouw wensen.

Een website die volledig is gebaseerd op jouw huisstijl en gebouwd is om te voldoen aan jouw bedrijfsdoelstelling.

Een uniek webdesign en goede vindbaarheid in zoekmachines

Voor WordPress websites en Woocommerce webshops

Een website laten maken met een fantastisch design die ook nog eens goed gevonden wordt in zoekmachines? Laat jouw website maken door Steeg Janssen Media in Wijchen. Wij bouwen en beheren jouw website; van het webdesign tot de webhosting.

Iedere website heeft een bepaald doel. In ieder geval is het een belangrijk communicatiekanaal; je wilt jouw verhaal overbrengen op de bezoeker. Maar dat is niet alles! Je wilt ook dat de bezoeker een bepaalde actie uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld het klikken op jouw telefoonnummer zijn of het aanvragen van een offerte. Samen met jou bepalen we deze doelen en zorgen wij ervoor dat de bezoeker deze richting op gestuurd wordt.

Jouw website wordt door ons beveiligd en up-to-date gehouden. Wij leveren betrouwbare webhosting op eigen servers. Wij bouwen jouw site zo, dat zoekmachines jouw site aantrekkelijk vinden waardoor je beter te vinden bent op internet.

Uitgangspunt voor het webdesign is de bestaande huisstijl met logo, kleuren en lettertypes. Heb je nog geen huisstijl ontwikkeld dan kunnen wij daarmee verder helpen. Daarnaast zijn wij jou graag van dienst met het schrijven van teksten (SEO-geoptimaliseerd) en fotografie.

Makkelijk zelf te beheren WordPress-website

De meeste van onze websites worden gemaakt in WordPress. Daarbij maken wij gebruik van een zogenaamde page-builder. Deze page-builder werkt zonder codering. Dit heeft als voordeel dat je, indien je dit wenst, zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren. Uiteraard kunnen wij jou het beheer van de website ook volledig uit handen nemen.

Wij ontwikkelen al jaren maatwerk WordPress projecten met bijvoorbeeld een webshop of meerdere talen. Uiteraard zorgen wij dat jouw webdesign responsive is en daarmee dus goed leesbaar is op de desktop, tablet en mobiel.

Afspraken over jouw nieuwe website

Samenspraak met jou is onze basis voor het ontwikkelen van jouw website. Behalve een passend design voor de boodschap die je wilt overbrengen is de technische fundering van jouw site belangrijk. Wij werken met korte lijnen wat onze servicegerichtheid absoluut ten goede komt. Wij onderscheiden ons door een gestructureerde aanpak en een breed pakket aan (online) diensten en ondersteuning. Op deze manier kunnen wij samen met jou, jouw wensen gaan realiseren.

Scroll naar boven