Logo

WEBDESIGN & WEBSITES

Steeg Janssen Media Wijchen drukwerk

Snel en simpel een website laten bouwen

Een uniek webdesign en goede vindbaarheid in zoekmachines

Een website laten maken met een fantastisch design die ook nog eens goed gevonden wordt in zoekmachines? Laat uw website maken door Steeg Janssen Media in Wijchen. Wij bouwen en beheren uw website; van het webdesign tot de webhosting.

Iedere website heeft een bepaald doel. In ieder geval is het een belangrijk communicatiekanaal; u wilt uw verhaal overbrengen op de bezoeker. Maar dat is niet alles! U wilt ook dat de bezoeker een bepaalde actie uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld het klikken op uw telefoonnummer zijn of het aanvragen van een offerte. Samen met u bepalen we deze doelen en zorgen wij ervoor dat de bezoeker deze richting op gestuurd wordt.

Uw website wordt door ons beveiligd en up-to-date gehouden. Wij leveren betrouwbare webhosting op eigen servers. Wij bouwen uw site zo, dat zoekmachines uw site aantrekkelijk vinden waardoor u beter te vinden bent op internet.

Uitgangspunt voor het webdesign is uw bestaande huisstijl met logo, kleuren en lettertypes. Heeft u nog geen huisstijl ontwikkeld dan kunnen wij u daarmee verder helpen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met het schrijven van teksten (SEO-geoptimaliseerd) en fotografie.

Makkelijk zelf te beheren WordPress-website

De meeste van onze websites worden gemaakt in WordPress. Daarbij maken wij gebruik van een zogenaamde page-builder. Deze page-builder werkt zonder codering. Dit heeft als voordeel dat u, indien u dit wenst, zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren. Uiteraard kunnen wij u het beheer van uw website ook volledig uit handen nemen.

Wij ontwikkelen al jaren maatwerk WordPress projecten met bijvoorbeeld een webshop of meerdere talen. Uiteraard zorgen wij dat uw webdesign responsive is en daarmee dus goed leesbaar is op de desktop, tablet en mobiel.

Afspraken over uw nieuwe website

Samenspraak met u is onze basis voor het ontwikkelen van uw website. Behalve een passend design voor de boodschap die u wilt overbrengen is de technische fundering van uw site belangrijk. Wij werken met korte lijnen wat onze servicegerichtheid absoluut ten goede komt. Wij onderscheiden ons door een gestructureerde aanpak en een breed pakket aan (online) diensten en ondersteuning. Op deze manier kunnen wij samen met u, uw wensen gaan realiseren.

Deze klanten zijn u voorgegaan...

Scroll naar boven