Website, drukwerk, logo, advertentie laten maken Wijchen door fullservice reclamebureau Steeg-Janssen Media.

Wat kost een website?

Webbureau Steeg-Janssen Media in Wijchen kan jou verder helpen!

Een hele begrijpelijke vraag, maar ook een vraag die van veel factoren afhangt. In hoofdlijnen bestaan de kosten voor een website bij ons uit: 

De omvang van de website (het aantal webpagina’s) en de technische eisen bepalen mede de prijs. Het is bijvoorbeeld van belang of er een webshop in de site opgenomen moet worden of andere speciale (technische) features. 

Kortom, de prijs wordt uiteindelijk bepaald door een groot aantal factoren. Gaat het om een (eenvoudige) 1-pagina website of een gecompliceerde website. Vul onderstaand een paar vragen in en wij sturen jou geheel vrijblijvend een (indicatieve) offerte!

SEO (zoekmachine-optimalisatie) in Wijchen. Steeg-Janssen Media helpt jou graag verder!

Wij kunnen helpen om jouw bedrijf beter online zichtbaar te maken!

Wij helpen al ruim 15 jaar bedrijven met hun website en het verbeteren van hun online-zichtbaarheid op een zeer laagdrempelige manier. Gewoon vanuit jouw huisstijl en met een gezond ondernemersverstand.

Wij zijn een zeer ervaren webbureau in Wijchen met uitgebreide expertise op het gebied van o.a. webdesign en content schrijven. Dit betekent snel schakelen en korte lijntjes; wij kunnen jou veel werk uit handen nemen. En dit alles voor een zeer concurrerend tarief!

Webdesign (responsive voor desktop, tablet en mobiel), SEO (zoekmachine-optimalisatie), content schrijven, beeldmateriaal, fotografie, Google Ads, social media; wij bieden een totaalpakket.

Wij werken met een CMS (contentsysteem) wat het mogelijk maakt om zelf bewerkingen aan de website uit te voeren. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, vindbaar, veilig en zorgen voor conversie.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verbeter jouw vindbaarheid in zoekmachines

Maximaliseer jouw merkuitstraling in woord en beeld

Scoor beter dan jouw concurrentie

Zorg voor stijging van verkopen en leads

Onze klanten in de regio

Onze klanten zijn MKB-bedrijven, met name in de ruime regio van Wijchen, Nijmegen, Beuningen en Druten. 

Wij zijn een fullservice-reclamebureau, dus wij kunnen al jouw communicatie verzorgen. Naast de website verzorgen wij ook drukwerk, advertenties, sociale media, buitenreclame, narrowcasting etc. 

Een greep uit onze klanten:

SEO (zoekmachine-optimalisatie) en social media in Wijchen. Steeg-Janssen Media in Wijchen helpt jou graag verder!
Scroll naar boven